Caută
Close this search box.

Simona Halep, dezastru după dezastru: „Are o problemă!”

Simona Halep

Eliminarea româncei de la US Open continuă să stârnească reacţii critice la adresa ei. Simona Halep a fost atacată de Martina Navratilova pentru felul în care a gestionat triumful de la Wimbledon.

Veştile proaste pentru Simona Halep se strâng una după alta. Amendată cu 3.000 de dolari pentru că a aruncat cu racheta în partida cu Taylor Townsend, jucătoarea noastră a fost pusă la zid de o legendă a tenisului.

Martina Navratilova s-a arătat dezamăgită de lipsa de consistenţă a Simonei Halep după succesul important de la Wimbledon. Navratilova consideră că eliminarea din turul 2 la US Open nici nu poate fi considerată surpriza competiţiei în condiţiile în care sportiva din România obişnuişte să aibă variaţii importante de formă.

„Nu ştiu dacă eliminarea Simonei este cea mai mare surpriză de până acum. Am văzut mai multe episoade de acest gen din partea ei, chiar şi anul trecut, la Wimbledon, după ce câştigase Roland Garros.

Are o problemă în a gestiona victoriile şi în a-şi păstra calmul după ce obţine un succes major. Este o jucătoare de admirat, o luptătoare a generaţiei sale, dar aceasta problemă persistă la ea”, a declarat Martina Navratilova pentru Tennis Channel.

Şi cum problemele vin de regulă grămadă, Halep a coborât până pe locul 5 în clasamentul WTA, după victoria Elinei Svitolina în faţa Johannei Konta, iar lucrurile s-ar putea înrăutăţi. Astfel, dacă Bianca Andreescu sau Belinda Bencic ar câştiga US Open, Simona ar ajunge pe locul 6.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri