Caută
Close this search box.

Spectacol de flamenco pe scena Teatrului Odeon, de Ziua Naţională a Spaniei

Ambasada Spaniei şi Instituto Cervantes din Bucureşti organizează, în colaborare cu Teatrul Odeon din capitală, marți, 8 octombrie, orele 19:00, la Sala Majestic a Teatrului, spectacolul de muzică şi dans flamenco „Fluye” susținut de chitaristul José María Gallardo del Rey şi dansatoarea Ana Morales. 

Acest spectacol, organizat cu ocazia Zilei Naţionale a Spaniei (care se sărbătoreşte la 12 octombrie), îmbină armonios piese de origine flamenco, precum bolero, fandango şi soleá cu câteva dintre cele mai cunoscute lucrări de muzică clasică spaniolă precum Sevilla de Isaac Albéniz, Farruca de Manuel de Falla sau Cântecele populare ale lui Federico García Lorca, printre altele.

Biletele pot fi achiziţionate online: www.teatrul-odeon.ro sau de la Agenţia de Bilete a Teatrului Odeon din Bucureşti (Calea Victoriei, 40-42), luni-duminică, orele 11:30-19:00, cu pauză între 14:30-15:00, precizează un comunicat de presă.

Chitaristul José María Gallardo del Rey şi dansatoarea Ana Morales îşi unesc arta şi talentul într-un spectacol de flamenco de maximă acurateţe şi eleganţă. Recitalul este un omagiu adus unei perioade de glorie a muzicii spaniole, a doua jumătate a secolului al XIX-lea, în care se produceau cu absolută normalitate schimburi şi împrumuturi de cunoştinţe între stilurile clasic şi flamenco.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri