Caută
Close this search box.

Ştefan Băişanu (ALDE), limbaj de mahala la adresa unei jurnaliste. Eşti cretină şi tâmpită!

ştefan băişanu

Ştefan Băişanu este unul dintre traseiştii ALDE care s-au sucit, s-au învârtit şi sunt  de partea lui Teodor Meleşcanu şi a PSD, acceptând să fie nominalizaţi la ministerele părăsite de reprezentanţii ALDE.

Viorica Dăncilă a anunțat că va propune membri ALDE pentru portofoliile de miniștri vacante: Grațiela Gavrilescu la Ministerul Mediului, Ion Cupă la Ministerul Energiei și Ștefan Băișanu, ca ministru pentru Relația cu Parlamentul.

Anunțul i-a surprins pe cei care nu cunosc istoricul politic al lui Ştefan Băișanu, celorlalți provocându-le cel mult un gust amar. Personajul, cunoscut pentru caracterul său duplicitar, a dovedit de multe ori că nu are un sistem de valori, iar prioritățile sale sunt date de interesul personal.

Un exemplu concret s-a petrecut pe data de 3 septembrie 2019, când o jurnalistă a ziarului SuceavaLive l-a sunat pe deputatul Ştefan Băișanu pentru a răspunde la o întrebare simplă: a avut sau nu discuții și negocieri cu cei de la Partidul Social Democrat?

Nervos pe  jurnalista ziarului care a scris că poartă negocieri cu PSD, acesta a spus că este O CRETINĂ și O TÂMPITĂ, dacă măcar pentru o secundă crede că el va avea vreo legătură, vreodată, cu Partidul Social Democrat.

Astăzi, Băișanu a acceptat o ofertă a PSD și va fi exclus din ALDE. Ajungi să te întrebi astfel cine e mai cretin? Un jurnalist bine informat, cu surse care s-au dovedit a fi extrem de credibile, sau un mercenar politic lipsit de personalitate și asumare?

Reamintim că traseistul-șef al Sucevei, Alexandru Băișanu, este deputat la al doilea mandat. El a fost ales pe listele PNL în 2012, dar a plecat din partid la începutul lui 2016, înscriindu-se în ALDE, formațiunea condusă de Tăriceanu.

Băișanu a fost președinte al organizației județene a PNL Suceava până în urmă cu patru ani. În 2008 el a fost numit prefect al județului Suceava de prim-ministrul de la acea vreme, Călin Popescu Tăriceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri