Alți 15 parlamentari vor vota la vedere moțiunea de cenzură. Informații noi vin din tabăra PSD. Unde, se pare, se desfășoară o răscoală în organizațiile din Ardeal, după numirea interlopului Liviu Alexa la conducerea organizației-fanion a partidului din această regiune istorică a României.

Pe de altă parte, parlamentarii din Sud sunt nemulțumiți de întoarcerea Grupării Năstase la butoanele Vioricăi Dăncilă.

„Să pui în fruntea organizației care l-a dat pe negociatorul României când am intrat în Uniunea Europeană (N.R. Vasile Pușcaș), ideologi și miniștri, un interlop ca Alexa reprezintă o jignire pentru cei care ne votează”, a declarat azi un parlamentar din Bistrița, pentru Comisarul.ro.

Cei doi parlamentari PSD care au semnat deja moțiunea de cenzură sunt din Ardeal. Însă nu numai ardelenii sunt revoltați. Cei din Sud sunt nemulțumiți de influența tot mai mare pe care o are Gruparea Năstase asupra Vioricăi Dăncilă.

Din cele două tabere, vor fi 15 parlamentari care sigur vor vota la vedere. Câțiva dintre acești parlamentari fac parte dintr-un grup mai mare, de 23 de parlamentari, care a negociat în ultimele două săptămâni atât cu Opoziția, cât și cu liderii PSD.

Nu este exclus, spun aceleași surse, ca, pe măsură ce valul anti-Guvern să pară de neoprit, o parte dintre parlamentarii ALDE care au trecut în tabăra PSD să întoarcă din nou armele, având în vedere că, odată căzut Guvernul, promisiunile care li s-au făcut vor deveni caduce.

150 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here