Caută
Close this search box.

Tăriceanu, atac la Kovesi: O persoană de duplicitate și slugărnicie, mediocră, care a favorizat acțiunile forțelelor oculte asupra justiției

dragnea-tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu a atacat-o pe Laura Codruța Kovesi, catalogând-o drept „o persoană de duplicitate și slugărnicie, mediocră, care a favorizat acțiunile forțele oculte asupra justiției.”

„O persoană de duplicitate, de slugărnicie, care a favorizat acțiunile forțelor oculte asupra justiției. Este sancționată cu două decizii CCR. A fost sancționată pentru faptul că nu a vrut să se prezinte la audierile în Parlament. A sancționat acțiunea ei, nu a sancționat persoana, dar ea era titulara acțiunii, nu era o acțiune impersonală.

E o lecție care ni se dă, în sensul prost în care înțelege UE să facă lucrurile. Nouă ni s-a cerut riguros să avem oameni profesioniști în instituții. Am avut curiozitatea să citesc CV-ul domnului Bohnert și acum vedem că nu contează calitățile profesionale, experiența, ci jocul politic.

Nouă ni se spunea – nu faceți interferență politică în justiție și s-a dovedit acolo că se face exact invers”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, joi seară, la Digi 24.

Ambasadorii statelor membre ale UE au votat pentru desemnarea lui Kovesi în funcția de procuror-șef european
Președintele ALDE a adăugat că nu este încântat deloc de votul din COREPER în favoarea Laurei Codruța Kovesi, precizând că fosta șefă a DNA a contribuit la lipsa de încredere în justiție a românilor.

„Nu sunt încântat de această situație, pentru că iată, suntem priviți ca înghițind aceste măsuri și unii ajung să le și aplaude. 80% dintre cetățenii României nu au încredere în justiție și la acest lucru a contribuit și doamna Kovesi”, a conchis Tăriceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri