Caută
Close this search box.

”Are apucături de dictator din Banana Land”. Tăriceanu, făcut țăndări de un coleg

Tăriceanu are „apucături de dictator din Banana Land”.„Trebuie să alegem: continuăm proiectul politic cu partenerii de la PSD, cu care am ajuns în Parlament în 2016 și cu care ne-am aliat pentru a face bine României sau ne îndreptăm către o fundătură, eventual dispărând de pe scena politică? Este o întrebare la care numai membrii ALDE pot răspunde, nu un singur om, chiar dacă azi el este președintele ALDE (sau doi, trei care îl izolează”, a scris nimeni altul decât Teodor Meleșcanu pe pagina sa de Facebook.

Teodor Meleșcanu i-a transmis lui Călin Popescu Tăriceanu, până mai ieri colegul său de partid, un mesaj dur. Meleșcanu a ținut să precizeze că nu luptă împotriva fostului președinte al Senatului și că este deschis la dialog, cooperare și colaborare.

Teodor Meleșcanu îl atacă pe liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu

Teodor Meleșcanu are un ghimpe împotriva lui Călin Popescu Tăriceanu. Fostul Membru ALDE i-a reamintit șefului partidului că ALDE se află la o răscruce de drumuri. Meleșcanu spune că

De asemenea, Teodor Meleșcanu a transmis faptul că nu crede în excluderi și sancțiuni. Vă reamintim că președintele ALDE l-a exclus din partid pe politicienii care au fost propuși de Viorica Dăncilă în Guvernul României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri