Caută
Close this search box.

Tăriceanu: Să nu creadă că cedez la şantaj! Nu mi-e teamă

călin popescu tăriceanu

Invitat la Realitatea TV luni seară, Călin Popescu Tăriceanu a reafirmat că Viorica Dăncilă şi „cozile de topor din ALDE” şi-au propus destructurarea partidului, dar el nu va ceda la şantaj.

„Destructurarea partidului este obiectivul doamnei Dăncilă şi a cozilor de topor din ALDE, Meleşcanu, Gavrilescu, Cupă şi Băişanu.

Nu o să îi reuşească. Nu îmi face plăcere că avem o pierdere, o hemoragie, dar asta este. După cum vedeţi nu mi-e teamă. Să nu creadă că cedez la şantaj. Dacă o să aibă şantaj la mine o să vedeţi exact poziţia contrară”, a declarat Tăriceanu la Realitatea TV.

„Sunt trei organizaţii care văd că sunt rebele şi nu vor să recunoască decizia forului statutar. E organizaţia de la Prahova, condusă de doamna Gavrilescu, de la Dolj, unde a fost colegul nostru, Cupă, care nu cred că a vorbit vreodată în Parlament. Acum face postări pe Facebook, e foarte activ.

Andruşcă, îl ştiţi pe Andruşcă de la PSD? Era parfum de flori ăla. Mai este organizaţia de Timiş, care am văzut că ne-a făcut o adresă, care practic contestă deciziile Delegaţiei Permanente.

Dar într-un partid există democraţie. În orice partid, un partid funcţionează după reguli şi regulile democraţiei spun următorul lucru: orice subiect face obiectul dezbaterii, apoi se supune la vot şi minoritatea se supune deciziei majorităţii”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri