Caută
Close this search box.

TRAGEDIE de proporții! Șapte elevi au fost uciși în sala de clasă

elevi

Tragedie uriașă într-o comunitate săracă din Kenya. Şapte elevi au fost ucişi şi 57 răniţi după ce o sală de clasă a unei şcoli primare din capitala Nairobi, s-a prăbuşit luni dimineaţă devreme.

Şapte elevi au fost ucişi şi 57 răniţi după ce o sală de clasă a unei şcoli primare din capitala Kenyei, Nairobi, s-a prăbuşit luni dimineaţă devreme, a anunţat un purtător de cuvânt al guvernului, citat de DPA.

Sala de clasă de la Precious Talent Academy din cartierul de vest Dagoretti s-a prăbuşit la 7:30 (4:30 GMT), a declarat colonelul Cyrus Oguna într-o conferinţă de presă.

Primele victime au fost evacuate la o clinică catolică din apropiere cu motocicleta, a declarat un lider al comunităţii, deoarece ambulanţele au avut nevoie de o oră şi jumătate pentru a ajunge.

Crucea Roşie a anunţat pe contul său de Twitter că a înfiinţat un birou de informare şi monitorizare şi va oferi servicii de suport psihosocial.

Unii părinţi au învinuit administraţia şcolii pentru ceea ce au numit „calitatea structurală slabă” a clădirii prăbuşite, amplasată într-o zonă săracă.

Potrivit unui părinte, clădirea era o construcţie de metal cu un etaj.

Directorul şcolii, Moses Wainaina Ndirangu, a declarat că accidentul ar putea fi rezultatul unor lucrări de canalizare în curs lângă sala de clasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri