„Detașamentul de Pompieri a fost solicitat pentru a interveni pentru a evacuarea a două persoane căzute de la etaj pe acoperiș. Sosiți la fața locului, un pacient era decedat, celălalt se afla la spital, preluat de colegii de la ambulanță”, a fost reacția celor de la ISU Maramureș. Incidentul a fost semnalat printr-un apel la numărul de urgență 112 de către un vecin care a auzit zgomote caudate în fața blocului. O echipă complexă a venit la fața locului să dispună verificări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Scenariu horror la Baia Mare, acolo unde doi bărbați au luat decizia să își pună capăt zilelor. Cei doi erau frați cu vârste de 38, respectiv 35 de ani, locuiau singuri în apartament și s-au aruncat în gol, de la etajul 5 al blocului în care locuiau. Unul dintre a fost găsit decedat de către autorități, în timp ce celălalt a fost transportat de urgență la spital.

„Polițiștii au intervenit după ce un bărbat a sesizat 112 că a auzit un zgomot iar ulterior a găsit două persoane căzute. La fața locului, s-a constatat că un bărbat de 38 de ani era decedat și a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei iar altul a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale”, susține purtătorul de cuvânt al Poliției Maramureș, potrivit jurnalistului local Vasile Dale.

De ce au apelat cei doi bărbaț băimăreni la acest gest extrem

Unul dintre vecini susține că bărbații rămăseseră fără părinți. Cei doi trăiau singuri și ar fi avut probleme financiare: „Am fost acolo să-I scoată pe targă. Sunt încă șocat… Îi cunosc pe amândoi. Unul dintre ei a fost coleg cu mine la școala general. Nu știu să vă spun ce munceau, dar în fiecare duminică amândoi mergeau în târgul auto și vindeau tot felul de mărunțișuri”, a spus vecinul. Foto Fanatik

18 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 3 =