Caută
Close this search box.

Un fost membru marcant PSD anunţă că susţine candidatura preşedintelui Klaus Iohannis

mihai chirica

Primarul orașului Iași, Mihai Chirica, fost membru PSD, a declarat că, în campania pentru alegerile prezidențiale, îl susține pe Klaus Iohannis. Mihai Chirica a explicat că președintele a tratat orașul cu respect și că, din punctul său de vedere, este cea mai bună opțiune.

Întrebat pe cine susține în campania pentru alegerile prezidențiale din această toamnă, Mihai Chirica l-a indicat pe președintele Klaus Iohannis.

„Sunt Mihai Chirica şi îl susţin pe Klaus Iohannis. Este singurul preşedinte al României care a atras atenţia din punct de vedere al cetăţeanului ieşean. Pentru că domnia sa a reuşit de fiecare dată să nu evite Iaşul, să nu-l transforme doar într-o trambulină pentru voturi.

Să nu uităm faptul că partidul care l-a lansat, PNL, a luat un număr foarte restrâns de voturi în municipiul Iaşi, eu fiind cel care le-am luat pe cele mai multe. Dar asta nu l-a transformat într-un bumerang care să vină peste noi, ieşenii, și să ne trateze ca un adversar.

Dimpotrivă, ne-a tratat cu respect, cu recunoştinţă, a promulgat Legea privind transformarea Iaşului în capitală istorică a României, am avut onoarea să ne vedem de foarte multe ori la Iaşi, în diverse momente.

Din punctul meu de vedere, pentru o Românie stabilă, normală, după cum spune domnia sa în slogan, sau mai bine spus pentru o Românie care vrea să rămână în continuare un partener european viabil şi un partener internaţional recunoscut, cred că este cea mai bună opţiune”, a spus Mihai Chirica.

În 2016, Mihai Chirica a câștigat alegerile locale cu aproximativ 46% din voturile ieșenilor. Acesta a candidat din partea PSD. Un an și jumătate mai târziu, în februarie 2018, Mihai Chirica a fost dat dat afară din rândurile social-democraților, iar de atunci nu și-a anunțat afilierea la niciun alt partid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri