Caută
Close this search box.

USR: „Cumpănașu, abonat și la banii de la Primăria Sectorului 3”

cumpănaşu

Pe lângă „expertiza” cu care a „îmbogățit” activitatea SNSPA, „Unchiul Alexandrei” este specialist și în politicile locale ale Sectorului 3. Negoiță îi bagă în buzunar 1,2 milioane de lei din fonduri europene pentru elaborarea de strategii și analize complexe privind activitatea primăriei.

USR Sector 3 a publicat pe pagina de Facebook date concrete despre veniturile obținute de Alexandru Cumpănașu din contracte cu Primăria Sectorului 3.

„Hoțul care strigă hoții. Falsificatorul Cumpănașu, expertul în istorie și politică externă fără studii, e specialist și în politicile locale ale Sectorului 3. Negoiță îi bagă în buzunar 1.2 milioane de lei fonduri europene pentru elaborarea de strategii și analize complexe privind activitatea primăriei.

Nimic nu-l recomandă pe Cumpănașu să facă aceste analize dincolo de bacalaureat și diploma online de la „academia elvețiană”. Nu știm cum s-a ajuns tocmai la ONG-ul lui sau la ce vor folosi, de exemplu, „criteriile pentru prioritizarea investițiilor în educație, sănătate, asistență socială” sau „Radiografia politicilor publice/strategiilor/hotărârilor de consiliu local”.

Știind antecedentele lui Cumpănașu, care s-a îmbogățit „elaborând” broșuri plagiate din Wikipedia pentru statul român, e mai mult decât evident un pretext de sifonat bani de la Uniunea Europeană, de fapt bani din bugetul local pe care UE le rambursează. România a avut la dispoziție sute de milioane de euro să ne informatizăm și modernizăm administrația, bani pe care i-am furat cu cumpănași și hârțoage plagiate și inutile.

Solicităm primăriei detalii privind procedura de selecție și statutul implementării acestor proiecte precum și documentele publice deja elaborate sau datele estimate de livrare. Căpușele au învățat că banii românești n-au miros, hai să vedem a ce miros banii europeni cu Kovesi Procuror european, dedicat pe fraude cu fonduri UE.

Studiile pe care le va elabora „Asociația pentru Implementarea Democrației” și costurile fiecăruia:

1. Analiza ex-post concretizată într-un document programatic „Radiografie a politicilor publice/strategiilor/hotărârilor de consiliu local elaborate/aprobate la nivelul PS3 în perioada 2015-2019″ – 76.000 lei

2. Analize de impact pentru toate actele administrative cu caracter normativ ce vor fi emise în cursul anilor 2019 ulterior contractării proiectului, și 2020 – 235.000 lei.

3. Set de criterii pentru prioritizarea investițiilor în sectoarele educație, sănătate, asistență socială, infrastructură – 247.000 lei

4. Politici publice care necesită resurse financiare din bugetele instituției aferente anilor 2020-2021 – 247.000 lei

5. Plan strategic instituțional – 132.000 lei

6. Centru de tip „Inovare și viziune civică”, înființat și operaționalizat – 62.000 lei

7. Sisteme de management a calității ISO 9001:2015 și CAF implementate – 89.000 lei

8. Managementul intern al proiectului – 122.000 lei”, scrie USR Sector 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri