Caută
Close this search box.

Victor Ponta a făcut anunțul. Bărbatul înecat în mare la Olimp, membru Pro România nu era tatăl copiilor pe care i-a salvat de la moarte

victor ponta

Victor Ponta a scris, pe pagina sa de Facebook, că bărbatul înecat la Olimp, după ce a salvat doi copii, este membru Pro România.

Anunțul vine în contextul în care doi copii au fost salvați, sâmbătă, din valurile mării, de un bărbat, despre care se spunea, inițial, că este chiar tatăl celor mici.

Astfel, Ponta a afirmat că bărbatul nu-i cunoștea pe copii, însă și-a sacrificat viața pentru a-i salva.

Totodată, președintele Pro România a declarat că partidul a anulat toate evenimentele Școlii de Vară a tinerilor.

”Suntem toti socati si devastati din cauza tragediei care a avut loc azi la Olimp. Suntem alaturi de familia si prietenii colegului nostru cu adevarat erou – care azi si-a sacrificat viata pentru a salva doi copii ( nu erau copiii sai nici macar nu ii cunostea – pur si simplu i-a vazut in pericol si, alaturi de Octavian, un alt coleg al nostru la fel de curajos, le-a sarit in ajutor).

Am anulat imediat toate evenimentele pe care le mai aveam programate in cadrul Scolii de Vara a tinerilor ProRomania / ne dorim ca Dumnezeu sa il primeasca pe colegul nostru erou – si noi toti sa invatam ce este bun din sacrificiul lui!

Dumnezeu sa il odihneasca”, a menționat Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri