Caută
Close this search box.

VIDEO Dăncilă a pus un copil să o aplaude la o acțiune organizată de PSD Alba

Președintele PSD Viorica Dăncilă a pus un copil să aplaude, sâmbătă, la o acțiune politică organizată la Alba Iulia, după ce la microfon a fost strigat numele lui Dăncilă, însă băiatul nu a reacționat în niciun fel.

Sâmbătă, 21 septembrie 2019, la Aba Iulia a a avut loc conferinţa de alegeri a PSD Alba, iar deputatul Ioan Dîrzu a fost reales ca preşedinte al organizaţiei judeţene.

Potrivit imaginilor difuzate de Alba24.ro, premierul Viorica Dăncilă a intrat în sala în care a avut loc acest eveniment politic ținând de mână un copil îmbrăcat în costum național și panglică tricoloră la gât.

După ce au ajuns pe scenă, la microfon a fost anunțat numele șefei PSD, iar toată lumea a început să aplaude – mai puțin copilul. După câteva momente, Dăncilă i-a făcut semn băiatului să aplaude, ceea ce  .. s-a și întâmplat.

Astăzi am avut conferinţă de alegeri în organizaţia PSD Alba, o conferinţă în care s-a făcut bilanţul tuturor activităţilor desfăşurate de organizaţia PSD Alba şi, în acelaşi timp, s-a creionat programul de activitate pentru perioada următoare. Ca primă prioritate o avem pe aceea a câştigării alegerilor prezidenţiale şi, bineînţeles, alegerile locale şi alegerile parlamentare de anul viitor.

A fost reales domnul preşedinte Dîrzu Ioan şi echipa care va conduce organizaţia în perioada următoare, o echipă unită, o echipă cu experienţă, o echipă care şi-a propus şi am convingerea că va reuşi să obţină un rezultat foarte bun la Alba” a precizat în cadrul unei conferinţe de presă, Viorica Dăncilă, potrivit unui comunicat de presă al PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri