Caută
Close this search box.

VIDEO, INTERZIS MINORILOR la Vocea României: PRO TV riscă AMENDĂ, după ce Tudor Chirilă s-a DEZBRĂCAT și a vorbit vulgar

tudor chirilă

Pro TV a difuzat, vineri seara, o nouă ediție a emisiunii de talente ”Vocea României”! Deși audiențele sunt din ce în ce mai mici, vineri seara, PRO TV a ales să difuzeze, fără niciun avertisment, scene în care Tudor Chirilă, unul dintre jurați, se dezbracă și vorbește vulgar, ceea ce, cu siguranță, va atrage o amendă de la CNA.

Scenele s-au desfășurat după prestația concurentului Gabriel Tora, de profesie pictor, care a afirmat că pictează nuduri de bărbați și de cai.

„Dacă vă uitați la noi, pe cine ați dezbrăca?”, l-a întrebat Tudor Chirilă.

„Pe toți”, a răspuns concurentul.

Imediat, Tudor Chirilă s-a dezbrăcat la bustul gol și a rămas în lenjerie intimă. Mai mult, el l-a „călărit” apoi pe Horia Brenciu. „M-am dezbrăcat și pentru salariu…”, a spus Tudor Chirilă, după ce a rămas în lenjerie intimă, scăpând și cuvântul vulgar ”căcat” printre replicile sale.

https://youtu.be/AwPp_l68qK0

Amenda de la CNA ar putea fi cu atât mai mare cu cât ediția va fi redifuzată și sâmbătă, la ore total inadecvate pentru astfel de scene.

Un răspuns

  1. ati gasit iar un subiect de cacat , ca sa dezbaracat unu la tv, dar pe borfeturile care infecteaza” sticla” zi de zi, nu le mai vede nimeni?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri