Caută
Close this search box.

VIDEO Profesoară jignită și filmată de o elevă

O scenă revoltătoare a fost filmată chiar de o elevă impertinentă într-o școală din orașul Săcele, județul Brașov, în timpul căreia eleva jignește și râde de o profesoară în timpul orei, scrie Mediafax.

După postarea filmului pe Facebook, IPJ Brașov a deschis o anchetă pentru a afla cine este eleva și în ce împrejurări s-a produs incidentul.

„În urma apariției în mediul online, pe o rețea de socializare, a unei înregistrări video în care o elevă dă dovadă de un comportament neadecvat în timpul orelor de curs, politiștii din cadrul I.P.J. Brasov – Poliția Municipiului Săcele, s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări pentru a stabili persoana/persoanele implicate și împrejurările în care a avut loc evenimentul”, a declarat Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

În filmul făcut public chiar de elevă se aude cum aceasta îi cântă profesoarei o manea cu versuri jignitoare și râde. Profesoara încearcă să o oprească, dar eleva o filmează și continuă să râdă de ea. Toată scena s-a petrecut în timpul orei, de față cu ceilalți colegi din clasă, care nu au reacționat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri