Poliția rămâne în alertă, după ce un psihopat care atacă femei de aproape o săptămână este liber, în București și cere ajutorul populației pentru prinderea acestuia.

Poliția face apel la cetățeni să ajute la identificarea autorului agresiunii. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 are în cercetare acest caz.

Captura video

„În seara de 24 septembrie, prin apel 112, Secția 25 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că o tânără a fost agresată de un bărbat necunoscut, fără a i se sustrage vreun bun. La intervenția unui martor, agresorul a părăsit zona. La aceeași dată, Secția 25 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, că, în zona unui complex comercial, o femeie de 42 de ani a fost găsită căzută pe stradă. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști, dar și un echipaj de prim-ajutor. Persoana a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar din primele investigații a rezultat că ar fi fost victima unei agresiuni”, au informat polițiștii bucureșteni într-un comunicat.

Mai multe persoane au fost deja audiate, iar acum oamenii legii analizează imaginile înregistrate de camerele de supraveghere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 8 =