Caută
Close this search box.

VIDEO Psihopat, liber pe străzi! Poliția reia apelul pentru populație de a ajuta la prinderea agresorului

Poliția rămâne în alertă, după ce un psihopat care atacă femei de aproape o săptămână este liber, în București și cere ajutorul populației pentru prinderea acestuia.

Poliția face apel la cetățeni să ajute la identificarea autorului agresiunii. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 are în cercetare acest caz.

Captura video

„În seara de 24 septembrie, prin apel 112, Secția 25 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că o tânără a fost agresată de un bărbat necunoscut, fără a i se sustrage vreun bun. La intervenția unui martor, agresorul a părăsit zona. La aceeași dată, Secția 25 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, că, în zona unui complex comercial, o femeie de 42 de ani a fost găsită căzută pe stradă. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști, dar și un echipaj de prim-ajutor. Persoana a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar din primele investigații a rezultat că ar fi fost victima unei agresiuni”, au informat polițiștii bucureșteni într-un comunicat.

Mai multe persoane au fost deja audiate, iar acum oamenii legii analizează imaginile înregistrate de camerele de supraveghere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri