Caută
Close this search box.

VIDEO. Tragedie pe autostradă. O tânără de 28 de ani a murit, CĂZÂND PE UN TIR

O parașutistă a murit după ce a căzut peste un TIR aflat în mers pe  autostradă. Femeia avea 28 de ani și 155 de sărituri la activ. Autoritățile locale cercetează acum cazul, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

O femeie în vârstă de 28 de ani s-a prăbușit, în timpul unui zbor cu parașuta,  pe un camion în mers. Tânăra a murit pe loc, transmite CNN. Ea a sărit împreună cu alte șase persoane, care au ajuns la sol în siguranță. Incidentul a avut loc vineri, în apropiere de orașul Sacramento, statul american California.

Potrivit martorilor, tânăra s-a chinuit să stăpânească parașuta, însă fără succes, căzând pe un TIR aflat în mers, apoi pe asfalt. Medicii au constatat decesul la fața locului.

Proprietarul centrului de parașutism a spus că vântul avea în jur de 25-30 de kilometri la oră, dar că era în „în limitele ei de experiență”.

„Am sărit când era vânt mai puternic de atât. Din motive pe care nu le știu ea a coborât prea jos”, a adăugat el.

Nu era nimic în neregulă cu parașuta a precizat el. Acesta a mai spus că licența „A” se obține după 25 de sărituri, după aceea fiecare dintre parașutiști decide în ce condiții sare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri