Caută
Close this search box.

Viorel Cataramă nu poate candida la președinție! Ce a pățit și Pleșoianu

viorel cataramă

Probleme mari pentru Viorel Cataramă! Candidatura omului de afaceri la alegerile prezidenţiale a fost invalidată de Biroul Electoral Central. Motivul – unul cât se poate de simplu. Astfel, mai multe semnături păreau falsuri, scrie adevarul.ro. Cataramă, fost membru PNL, conduce în prezent Partidul Dreapta Liberală și voia să intre în cursa pentru Palatul Cotroceni.

Sâmbătă, la ora 22.10, Biroul Electoral Central a confirmat respingerea candidaturii lui Cataramă. Potrivit deciziei BEC, pentru un număr de 94.170 de semnături din cele 230.341 depuse existau elemente de similitudine evidente, relatează news.ro. Omul de afaceri a anunţat că a contestat decizia la CCR, întrucât o consideră profund nelegală şi bazată pe aprecieri subiective.

Dar probleme serioase sunt și pentru alți candidați. Printre ei, Liviu Pleşoianu care a anunţat pe o rețea de socializare că nu a întrunit numărul necesar de semnături pentru a candida la alegerile prezidenţiale (200.000). Deputatul PSD  a criticat încă o dată decizia partidului de a o susţine pe  Vioricăi Dăncilă pentru Cotroceni în detrimentul său. „În ce mă priveşte, vă pot spune că s-au strâns uluitor de multe semnături pentru un om care a refuzat categoric să strângă semnături altfel decât în mod real! Nu, nu sunt suficiente, deşi sunt foarte multe. Mai sunt două zile, vom vedea…

Apoi, voi hotărî ce fac mai departe. Le mulţumesc de pe acum, indiferent dacă se strâng toate sau nu, tuturor celor care au crezut şi cred în drumul omului liber!”, a scris Liviu Pleşoianu, pe pagina lui de Facebook. Vă reamintim și că Viorel Cataramă a încercat să intre mai mult în prim  plan în ultima perioadă pentru a bifa cele două sute de mii de semnături. Drept pentru care preşedintele Dreptei Liberale a oferit o recompensă de 100.000 euro pentru găsirea şi eliberarea Luizei Melencu sau a Alexandrei Măceșanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri