Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă a fost apostrofată şi la Ţebea. „Mi-e rușine mie că nu știe să citească și să scrie” VIDEO

Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a fost apostrofata, in timp ce incerca sa faca o baie de multime la sarbatoarea de la Tebea. O romanca revoltata a comentat cu voce tare ca ii este „rusine” cu asa premier.

„Mi-e rusine mie ca nu stie sa citeasca si sa scrie… Poate pui degetul…”, a spus tare o romanca in timp ce Dăncilă trecea cu alaiul de ministri.

 

De asemenea, europarlamentarul Siegfried Muresan ii acuza pe premierul Viorica Dăncilă si pe ministrii PSD ca nu au dat dovada de respect fata de veteranii de razboi prezenti duminica la sarbatorile de la Tebea. „Asa ceva nu am vazut in niciun an la Tebea. Oamenii trebuie sa stie”, subliniaza Muresan.

„Sa va spun cum a instrumentalizat PSD-ul Serbarile Nationale ‘Avram Iancu’ acum la Tebea: Totul a inceput frumos cu o slujba la care au participat multi localnici. Ostasii au venit dis-de-dimineata, printre ei mai multi veterani de razboi.

La finalul slujbei a aparut si Viorica Dancila cu alaiul de ministri, unii interimari. Au dat la o parte tot ce le-a stat in cale. S-au inconjurat de fotografi si camere de filmat.

S-au plasat in fata localnicilor iesiti din biserica. Membrii PSD s-au plasat in picioare in fata veteranilor de razboi, printre ei un domn de 102 ani.

La depunerea de coroane s-au depus coroane din partea ‘Grupului Parlamentar PSD’ inainte de a se depune coroane oficiale din partea institutiilor statului. Asa ceva nu am vazut in niciun an la Tebea. Oamenii trebuie sa stie”, a relatat Sigfried Muresan pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri