Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă îi cere din nou lui Klaus Iohannis deblocarea situaţiei de la MAI

Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a transmis, marţi, o scrisoare deschisă către preşedintele Klaus Iohannis, în care îi cere deblocarea situaţiei de la Interne, precizând că îi va transmite şefului statului în zilele urmpătoare o serie de propuneri pentru funcţia de ministru al Afacerilor Interne.

„Domnule preşedinte, fac către dumneavoastră un apel la responsabilitate şi umanitate. Din toate blocajele pe care le-aţi indus Guvernului României în ultima perioadă nu a rezultat nimic bun pentru oameni.

Din încălcarea Constituţiei prin refuzarea numirii miniştrilor nu va rezulta niciodată nimic bun pentru români. Fac către dumneavoastră, domnule preşedinte, un apel ferm pentru numirea unui ministru interimar la Ministerul Afacerilor Interne, ca să putem continua reformele începute şi lupta împotriva criminalităţii, ca să putem combate acest flagel, ca parte a datoriei noastre faţă de ţară.

Ministerul de Interne este fără un titular tocmai acum, când oamenii ne cer cu disperare să facem ceva concret pentru siguranţa copiilor acestei ţări. Sunt mamă şi nu am cum să rămân indiferentă în faţa acestui apel.

Vă voi transmite în zilele următoare o serie de propuneri pentru această funcţie. Vă rog să le analizaţi şi să îmi comunicaţi un răspuns. Vă rog să înţelegeţi că nu îmi faceţi mie o favoare, ci vă faceţi datoria constituţională”, a scris Viorica Dăncilă, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri