Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă s-a întâlnit cu secretarul general adjunct al Organizaţiei Naţiunilor Unite

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut, vineri, în cadrul vizitei de lucru în Statele Unite, o întrevedere bilaterală cu secretarul general adjunct al Organizaţiei Naţiunilor Unite, Amina J. Mohammed.

Premierul a vorbit despre importanţa şi rolul Agendei 2030 pentru Dezvoltare Durabilă, ca mijloc de realizare a progreselor substanţiale în atingerea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (ODD) şi a ţintelor acestora de dezvoltare.

Foto: Guvernul României

”Cu acest prilej, a fost prezentat stadiul implementării Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă în România, prim-ministrul accentuând faptul că numai printr-o reţea inter-instituţională bine consolidată şi  o coordonare eficientă putem să mobilizăm toţi actorii – mediul de afaceri, mediul academic, sindicate, societatea civilă, organizaţii neguvernamentale – care au capacitatea să contribuie la punerea în practică a Agendei 2030. Totodată, prim-ministrul Viorica Dăncilă a subliniat importanţa implicării tinerilor în implementarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă, temă susţinută, de altfel, de România, în perioada exercitării Preşedinţiei Consiliului UE”, a transmis Guvernul, printr-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri