Adrian Enache a căzut victimă traficului infernal din București. Paparazzi l-au surprins pe îndrăgitul artist după ce a avut un accident într-un sens giratoriu din nordul capitalei.

Din imaginile publicate de paparazzi se vede cum artistul este foarte nervos de faptul că și-a lovit noua mașină.

Cu siguranță Adrian Enache are toate asigurările în regulă, pentru că altfel nu și-ar permite o astfel de mașină. Un Audi A8 din 2017, la mâna a doua, valorează peste 50.000 de euro pe site-urile de specialitate. Asta în timp ce unul nou se apropie cu pași repezi de 100.000 de euro. Printre cele mai impresionante dotări – sunt multe – ale unei astfel de mașini se numără aerul condiționat cu 4 zone, o cameră cu 360 de grade, ajutor la parcare, scaune încălzite de piele dar și un motor euro 6 care produce în jurul a 300 de cai putere.

Probabil  că persoana cu care Enache s-a lovit a fost o fană, din moment ce cei doi au picat repede de acord la o benzinărie de apropiere. Cei doi pare să se fi înțeles și să fi aplicat deje celebra „amiabilă”, arată cei de la cancan.ro.

Din fericire pentru cei doi șoferi implicați în accident, totul a fost rezolvat destul de repede, în cadrul unei înțelegeri „amiabile”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.