CFR Cluj se pregătea să revină în România, după meciul pierdut, scor 2-0, cu Celtic, când oficialii echipei au fost anunțați că niciun avion nu va decola din Glasgow. Campioana este încă în Scoția și nu se știe, deocamdată, când ar putea să se întoarcă în țară.

Presa locală a scris că motivul pentru care avioanele nu pot pleca ar fi un posibil atac terorist, dar cauza reală ar fi alta. Se pare că a existat un caz suspect de Ebola și din acest motiv aeroportul a fost închis.

Conducerea clubului ardelean a fost anunțată că „a aterizat un avion din Africa și există o suspiciune cum că unul dintre pasageri ar fi bolnav de Ebola”, potrivit Gazetei.

Celtic – CFR Cluj 2-0 | Ardelenii nu au mai putut câștiga pe Celtic Park

CFR Cluj a suferit prima înfrângere în grupele Europa League. După un egal şi o victorie cu CelticArlauskis a salvat o mare ocazie în debutul meciului, dar n-a mai avut ce face la reluarea lui Edouard, cel care a deschis scorul pentru campioana Scoției.

Clujenii s-au bucurat şi ei după câteva minute, dar golul nu a fost validat pentru ofsaid atât la Rondon, cât şi la Boli.

În repriza a doua, tot scoţienii au marcat, prin ElyounoussiDupă 0-2 la Celtic, pentru CFR Cluj urmează derby ul cu Viitorul, transmis duminică, ora 21:30, în direct pe Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS/RDS.

Celtic – CFR Cluj 2-0 | Clasamentul grupei E

225 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here