Caută
Close this search box.

Antena 3, noi atacuri la unul dintre puţinii politicieni din PSD care merită atenţia

antena 3

Oana Stancu Zamfir, realizatoare de emisiuni la Antena 3, în fapt o mâncătoare de rahat, anunta ca a primit un SMS de la ministrul Justitiei, Ana Birchall, in care a fost facuta nesimtita. Birchall a reactionat astfel dupa ce Antena 3 a atacat-o violent, sustinand ca i-a oferit bani fostului presedinte al PSD, Mircea Geoana.

„Editorul emisiunii a primit niste mesaje de pe numarul doamnei ministru Ana Birchall. Nu stiu daca imi sunt adresate. Citez: ‘Este nesimtire ce faci!’.

Doamna Birchall, banuiesc ca ati gresit numarul. In primul rand, nu va permit sa ma tutuiti. Nu ne cunoastem. In al doilea rand, cu siguranta, va referiti la alte persoane. Cine este beneficiarul mesajelor pe care le-ati primit este treaba dumneavoastra. Daca va referiti cu acesti termeni la jurnalistii de la Antena 3, va sugerez sa va reevaluati pozitia. Nu cred ca este demna de un ministru fie el si revocat”, a declarat Oana Zamfir la Antena 3.

Zamfir a amenintat apoi ca va face public tot mesajul daca ministrul Justitiei nu va face „precizari publice”.

Ana Maria Roman, o alta „vedeta” a postului Antena 3, a sustinut ca a primit si ea mesaje similare.

Antena 3: Ana Birchall, 5000 de euro cash pentru Mircea Geoană 

CV-ul ministrului Justiției, Ana Birchall, conține tot felul de întâmplări. Una dintre ele este cea în care Birchall se duce a Mircea Geoană cu o sumă impresionantă de bani, potrivit unei filmări difuzate de Antena 3.

Discuția dintre Ana Birchall și Mircea Geoană:

Ana Birchall: Eu am aici 5.000 de euro. Contribuția mea la campanie.

Mircea Geoană: Ok.

Ana Birchall: Dar, mă rog, vă ajută pe dumneavoastră acuma, dar asta-i contribuția mea în pregătirea unui loc eligibil pentru mine. Îmi cer scuze că sunt așa, eu am crezut că am și eu…”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri