Caută
Close this search box.

VIDEO Arafat, atac dezlănțuit la Cătălin Tolontan

arafat

Secretarul de stat Raed Arafat, șeful ISU, tocmai ce a publicat un video. 

Șeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a postat, pe Facebook, următoarea filmare:

Raed Arafat a decis să publice această filmare pentru a clarifica unele aspecte, după speculațiile apărute în urma mesajului său de ieri în care anunța că nu va ieși cu declarații publice până la comemorarea tragediei de la Colectiv și până la alegerile prezidențiale.

Despre ”ascunderea” filmului din Colectiv publicat de Cătălin Tolontan, Raed Arafat a afirmat că nu-i răspunde la telefon acestuia- deși l-a sunat alaltăieri, acuzându-l că ”umblă” la declarațiile telefonice.

În filmare, Raed Arafat citește schimbul de mesaje cu jurnalistul, despre imaginile din Colectiv:

Raed Arafat: Vă rog să-mi scrieți dacă e ceva nu pot vorbi.

Cătălin Tolontan: Aveți cunoștință, vă rugăm, de o filmare a ISU B-IF cu intervenția de la Colectiv.

Raed Arafat: Nu.

Cătălin Tolontan: Unele intervenții se filmează, nu vi s-a spus că a fost filmată.

Raed Arafat: Eu am văzut foarte multe filmări făcute de mass-media, dar nu mi s-a pus la dispoziție o filmare făcută de ISU B-IF.

Cătălin Tolontan: Un om dintre pompieri susține că generalul (r) Gheorghe Pop, numit după Colectiv la ISU B-IF v-a adus un CD cu această filmare. Vă amintiți un asemenea episod sau filmul, vă rugăm?

Raed Arafat: Nu-mi amintesc, am să verific, dar așa ceva nu-mi vine în minte.

Cătălin Tolontan: Mulțumim! Nu suntem sigură că acest film există.

Generalul Pop se pare că fusese sunat cu o seară înainte de Cătălin Tolontan, căruia i-a explicat că nu știe despre ce CD e vorba, potrivit lui Raed Arafat. 

Raed Arafat: Din verificările mele, un astfel de film n-a ajuns la DSU și nici nu mi-a adus dl general Pop așa ceva, am verificat inclusiv cu dânsul.

Cătălin Tolontan: Vă mulțumim.

”Cu asta s-a terminat discuția, ca a doua zi să apară și filmul și, în continuare, să se susțină că l-am primit de la dl general Pop și că l-aș fi ascuns” a mai afirmat Raed Arafat, care a precizat că n-a știut de film, nu l-a ascuns și n-a dat dispoziție să fie ascuns.

Cu privire la acuzațiile de astăzi că, atât timp cât prezintă pozele din Colectiv studenților, înseamnă că a fost și-n posesia filmării, Raed Arafat precizează că fotografiile au fost primite prin e-mail de la ISU B-IF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri