Caută
Close this search box.

ARD casele vedetelor. Schwarzenegger: „Fugiiiţi!”

Incendiile de pădure au ajuns în cartierele de lux din Los Angeles. Au distrus proprietăți fastuoase și au forțat mii de persoane – inclusiv vedete – să evacueze zona. Este stare de urgență în întregul stat american California.

Un foc agresiv atinge porțile celebrului cartier Bel Air și ale faimosului Getty Museum, potrivit TVR. Mii de oameni au fost treziți în puterea nopții de alertele primite pe telefoanele mobile: li s-a cerut să își facă bagajele și să plece de acasă.

Și actorul Arnold Schwarzenegger, fost guvernator de California, s-a supus ordinului autorităților. „Nu întârziați! Fugiiiți!” și-a îndemnat el vecinii, pe Twitter.

Sute de polițiști au fost trimiși să păzească de hoți proprietățile abandonate.

Zeci de mii de hectare de vegetație s-au făcut scrum, pe cele mai aglomerate autostrăzi nu se mai poate circula. Mii de pompieri încearcă să stăvilească înaintarea flăcărilor.

Echipele de intervenție au stins până acum 330 de incendii izbucnite pe teritoriul statului California. Dar focul se reaprinde de fiecare dată. E întețit de rafalele de vânt care ating și 130 de km pe oră și nivelul foarte scăzut de umiditate, 14%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri