Caută
Close this search box.

Bărbatul care a murit în bătaia din Piața Constituției fusese plătit cu 100 de euro ca să vină la încăierare

Bărbatul care și-a găsit sfârșitul în urma scandalului din Piața Constituției a fost „închiriat” pentru încăierarea din fața Parlamentului. Liderul bătăușilor din Giurgiu l-a adus la București, după ce l-a plătit cu 100 de euro.

Tot scandalul a pornit de la doi proxeneți, unul din București, celălalt din Giurgiu. Aveau de împărțit o sumă de bani pentru că amândoi exploataseră sexual aceeași femeie. Și-au dat întâlnire în Piața Constituției din București, doar că cel din Capitală avea cel puțin 30 de bărbați care să-i sară în ajutor, iar cel din Giurgiu era singur, nu avea pe nimeni.

Înainte să plece în București pentru a se întâlni cu rivalul său, a apelat la muncitori care lucraseră pentru el în trecut și cărora le datora sume de bani, așa că a adunat 12 bărbați dintr-o cârciumă din Giurgiu, le-a dat câte 100 de euro și i-a adus la București. Fiecare a sperat că lucrurile nu vor degenera, însă când s-au văzut față în față s-au luat instant la bătaie, care nu a durat mai mult de un minut.

A fost de ajuns însă ca un bărbat în vârstă de 30 de ani, care era beat criță, să moară, după ce 5 bărbați s-au năspustit asupra lui cu bate și cuțite.

Cinci bărbați sunt acum arestați pentru că l-au lovit pe bărbatul de 30 de ani ani până a murit, iar un al șaselea este în spatele gratiilor pentru că l-a rănit pe celălalt bărbat care a fost implicat în această bătaie.

Sursa: digi24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri