S-a ajuns prea departe. E o uriașă bătaie de joc la adresa noastră, a tuturor și, desigur, a Poliției, care de data asta a acționat IREPROȘABIL. Probabil că de multe ori a acționat astfel, dar nu știm noi, Sigur, în cazul Alexandra au fost probleme. Acolo s-a întârziat și s-a căutat total greșit. Dar asta e cu totul altceva. Iată că acum apar toot felul de nebuni care parcă cor cu tot dinadinsul să se repete, cumva, povestea cumplită a Alexandrei Măceșanu. Pentru că vin tot mai multe, zeci și zeci de apeluri false, care pun pe jar instituții întregi. Ca să nu mai spunem că pun pe jar o țară întreagă.

Astfel de inconștienți și – iertată-ne fie expresia, cretini, par să facă tot ce pot pentru a încurca organele de ordine și pentru a da peste cap orice credibilitate a apelurilor la 112. Până când, Doamne-ferește, apare un nou caz REAL, gen Alexandra, în care s–ar putea acționa din nou greșit, după zeci și sute de astfel de apeluri false și absurde.

Haideți să vedem…

Poliţiştii din judeţul Olt au anunţat că o fată care a anunţat, printr-un apel de 20 de secunde la 112, că este sechestrată. Ea nu a dat mai multe informaţii – nume, vârstă, loc etc.

Femeia care a anunțat că este sechestrată și însoțitorul ei au fost găsiți de polițiștii din Olt și sunt audiați. Din primele cercetări ale polițiștilor, rezultă că apelul a fost fals.

IPJ Olt a anunțat, luni seara, că femeia care a sunat să anunțe că a fost sechestrată și însoțitorul ei au fost identificați și audiați de polițiști. „În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate urmând ca procurorul din cadrul Parchetului pe lângă Judecătoria Balș să dispună măsuri în cadrul dosarului penal”, au declarat reprezentanții IPJ Olt, notează Mediafax.

Aceștia au precizat că cei doi sunt din județul Ilfov și au fost gasiți în aceeași mașină în care se aflau când a fost făcut apelul.

Femeia care a sunat are 34 de ani, iar apelul a fost fals, femeia declarând că a sunat din greșeală.

„Din primele date, a fost apel fals. Fata spune că a apelat din greșeală și că nu a cerut ajutorul poliției. În cauză urmează să se pronunțe procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. În urma apelului au deschis dosar penal pentru lipsire de libertate și urmează să se stabilească ce se va întâmpla. De asemenea, procurorii vor stabili dacă se vor aplica sancțiuni pentru apelarea eronată a serviciului 112″, spus Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt IPJ Olt, notează sursa citată.

Nici numărul de pe care a fost dat telefonul nu este cunoscut, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

„La data de 14.10.2019, IPJ Olt a fost sesizat de o persoană de sex feminin (nu se cunoaşte numărul de telefon) despre faptul că este sechestrată, fără a oferi alte detalii. Apelul a durat aproximativ 20 de secunde. În acest moment, se fac verificări pentru identificarea apelantei. Facem apel la cetăţeni să acorde sprijin poliţiştilor aflaţi în teren”, a spus Grigorescu.

44 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 3 =