Bogdan Chirieac a declarat ca sansele lui Klaus Iohannis de a intra in turul doi se diminueaza enorm daca motiunea de cenzura va fi adoptata de Parlament.

Chirieac sustine ca debarcarea lui Dancila va genera „un curent cu efecte dezastruoase usor de propagat pe retelele de socializare, de a scapa de toata lumea, sa vina altii noi”, astfel incat romanii nu-l vor mai dori nici pe Klaus Iohannis.

„Pro Romania a luat cei mai multi parlamentari de la PSD iar PSD-ul nu cred ca doreste in mod real sa treaca aceasta motiune. Desi in momentul in care ea ar trece, cred ca solutia democratica, normala si curata este ca doamna premier Dancila sa se retraga imediat si sa isi prezinte demisia. Domnul presedinte Iohannis va trebui sa nominalizeze un premier inainte de primul tur al alegerilor prezidentiale. Poate un anunt in acest sens ar ajuta. Va asigur ca daca presedintele Iohannis se va duce in Parlament pana in 10 noiembrie, sansele domniei sale de a intra in turul II se diminueaza enorm.

In momentul in care o elimina pe doamna Dancila va fi un curent cu efecte dezastruoase usor de propagat pe retelele de socializare de a scapa de toata lumea, sa vina altii noi. Motiunea se poate intoarce si impotriva domnului Iohannis”, a concluzionat Bogdan Chirieac.

24 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 2 =