Caută
Close this search box.

Bombă FIFA la FCSB. Ce se poate întâmpla cu vicecampioana

Atacantul polonez Lukasz Gikiewicz a reclamat clubul FCSB la FIFA și cere să-i fie achitate drepturile financiare până la finalul contractului, care urma să se încheie în vara anului 2020. Fotbalistul în vârstă de 31 de ani a prins doar patru meciuri la vicecampioana României, cu Astra Giurgiu, FC Voluntari şi Poli Iaşi în Casa Pariurilor Liga 1, plus cu Mlada Boleslav în preliminariile Europa League.

Lukasz Gikiewicz a reclamat FCSB la FIFA

Avocatul lui Lukas Gikiewicz, bulgarul Georgi Gradev, a anunțat că a reclamat clubul FCSB la FIFA: ”Știrile cu Gikiewicz în vacanța din Croația sunt încă o dovadă că oamenii de la FCSB nu se simt confortabil să spună adevărul. Ei dau informații false presei. Lukasz e în Croația pentru că acolo locuiește acum, nu pentru că e în vacanță”.

”Și-a terminat contractul încă din 20 septembrie și am făcut deja o plângere la FIFA în 30 septembrie. În plângere, cerem toți banii până la finalul contractului și o interdicție de a mai face transferuri pentru FCSB. Ei voiau să-i facă o acțiune disciplinară, dar după ce i-am notificat despre rezilierea contractului nu au mai răspuns nimic”, a declarat Gradev pentru gsp.ro.

Gikiewicz a fost la meciul Croația – Ungaria din preliminariile Euro 2020

Lukas Gikiewicz a fost scos din lotul FCSB-ului și trimis să se antrenze alături de antrenorul Dacian Nastai. Polonezul a filmat o parte din ședințele de pregătire, toate acestea pentru a avea o dovadă că a participat la antrenamente și pentru a nu fi sancționat de către oficialii vicecampioanei României pentru neprezentare. Deși a apelat la această metodă, conducerea i-a întocmit un referat cu propunere de amendă pentru că a folosit telefonul mobil pe terenul de antrenament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri