Caută
Close this search box.

Cât costă şi ce marcă grozavă este maşina pe care şi-a cumpărat-o nora lui Liviu Dragnea

dragnea

În timp ce Daddy Dragnea stă la pușcărie, fiul și-a cumpărat două mașini noi de lux. După asemenea cheltuieli, soției lui Valentin Dragnea i-au mai rămas bani doar pentru un superbolid mai special.

Nora lui Liviu Dragnea şi-a cumpărat un Lamborghini Gallardo Spyder de culoare albastră. Știrea a fost confirmată de ziarele mondene, Gandul și „Liber in Teleorman”.

O analiză atentă arată că mașina nu este nouă. Ea nu se mai fabrică de ani de zile.

Lansată la salonul Auto Los Angeles din 2006

Fiul fostului lider PSD Liviu Dragnea, Valentin Dragnea, și-a ales o jumătate pe măsură. Împărțind, se pare, aceeași pasiune pentru mașinile puternice, soția lui Valentin, Gina Alexandra Tătulescu, și-a cumpărat un Lamborghini Gallardo Spyder la mâna a doua.

Cu tata socru la închisoare, fosta finalistă Miss Universe România și fiica preotului Dionis-Nimfodor Tătulescu, nu a avut bani pentru un Lamborghini nou (cel mai ieftin Lamborghini este Huracan, cu un preț de pornire de circa 260.000 de euro), așa că a îmbinat utilul cailor putere cu plăcutul senzației conferite de o mașină cabrio și a ales un Lamborghini Gallardo Spyder second hand.

Lamborghini Gallardo Spyder a apărut pentru prima dată în 2006, la Salonul Auto de la Los Angeles.

Mașina este model 2012 – 2014

În 2008, modelul a suferit un facelift și a fost fabricat cu mici modificări estetice și tehnice până în 2014. Din pozele surprinse de paparazzi, mașina soției lui Valentin Dragnea pare a fi un model 2012-2014, care, pe site-urile de mașini second hand, poate fi găsit la circa 90.000 – 100.000 de euro.

Lamborghini Gallardo Spyder are sub capotă un motor de 5.2 litri, cu arhitectură V10, care dezvoltă 560 de cai putere la 8.000 rpm și un cuplu de 540 Nm la 6.500 rpm. Accelerația 0-100 km/h este cotată la 3,8 secunde, iar viteza maximă depășește 320 km/h.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri