Caută
Close this search box.

Cătălina Porumbel este soţia unui apropiat al ministrului demis al Transporturilor, Răzvan Cuc

cătălina porumbel

Realizatoarea unei emisiuni de la Antena 3, Cătălina Porumbel, o veterană a războiului trustului media patronat de Dan Voiculescu cu justiția, a spus recent, indignată:

„La construcția de penitenciare au prevăzut totul că la carte. Uite, vor să facă 8.000 de locuri în penitenciare. De ce se construiesc penitenciare, în loc de școli?”

Ce se află în spatele acestei declaraţii? Porumbel este căsătorită cu Laurenţiu Voicu, unul dintre consilierii lui Răzvan Cuc.

Chiar cel mai apropiat, spun surse din minister, fiind prezentat în presă inclusiv ca șeful său de cabinet. Și tot presa nota, la numirea lui Laurențiu Voicu în Consiliul de Administrație al Tarom, că prin el Răzvan Cuc ”are acces la un anumit post de televiziune”.

Un om bine înfipt de șeful său în tot felul Consilii de Administrație unde colcăie de interese și de aranjamente de culise.

Laurențiu Voicu, 42 de ani, este un om cu ștate vechi în Ministerul Transporturilor. Între 2006 și 2014, a ocupat mai multe posturi în această instituție.

Între 2014 și 2016, a fost consilierul personal al președintelui Autorității pentru Administrarea Activelor Statului. Începând din 2016, a ocupat funcția de director al Direcției de Comunicare, Relația cu Patronatele, Sindicatele și Organizațiile Neguvernamentale din Ministerului Transporturilor.

Și mai interesante sunt pozițiile în diverse Consilii de Administrație în care a fost prezent de-a lungul timpului: Tarom, Administrația Canalelor Navigabile Constanța, Administrația Fluvială Dunărea de Jos și multe alte comitete și comiții, după cum e datina răsplătirii oamenilor de casă ai miniștrilor PSD, spune Universul.net.

Poziții care îi aduc un venit cumulat modic (pentru nivelul său) de peste 100.000 de lei pe an, dar care îl fac foarte valoros în luarea a multe decizii cu miză mult mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri