Caută
Close this search box.

Ce afirmă premierul demis Viorica Dăncilă despre ministrul de Externe, Ramona Mănescu

viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a declarat, joi seară, la România TV, că Ramona Mănescu, ministrul Afacerilor Externe, nu a fost alături de ea în ultima perioadă de guvernare, insinuând că a sabotat mai multe acțiuni ale premierului, inclusiv vizita ratată din SUA, când Dăncilă nu a reușit să obțină nici o întâlnire importantă. Viorica Dăncilă a declarat că Ramona Mănescu și-a dorit postul de comisar european și s-a supărat pentru că nu a fost nominalizată.

”Poate am să vă șochez, dar la Ministerul de Externe doamna Mănescu a lucrat împotriva premierului, nu a stat absolut deloc alături de premier. Cred că este momentul să spun adevărul (…)

Exemplu: Statele Unite ale Americii. Mers premier, ministru de Externe, mai mulți miniștri. Doamna Mănescu nu a fost decât în prima zi, cu premierul. În celelalte zile, doamna Mănescu nici măcar nu a întrebat premierul României dacă trebuie să îl însoțească undeva, dacă mai vrea să îi mai facă o întâlnire cu cineva, dacă vrea să anuleze o întâlnire (…)

Nu, nu sugerez acest lucru, dar ca atitudine (că din cauza Ramonei Mănescu a fost anulată întâlnirea cu vicepreședintele SUA, n.red.). De-atunci doamna Ramona Mănescu pleacă, nu are memorandumul semnat de premier, dar pleacă unde vrea, deci asta e situația”, a declarat Viorica Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri