Caută
Close this search box.

Ce năzdrăvănie au încercat cei din PSD ca să nu treacă moţiunea. Aşa ceva…

psd

Ludovic Orban a vorbit despre presiunile pe care PSD le-a pus asupra ALDE, PMP și PRO România, ca să împiedice căderea Guvernului Dăncilă.

De la promisiuni financiare și funcții, la internări fictive și împiedicarea avioanelor să decoleze din aeroporturi, pentru ca parlamentarii din țară să nu ajungă la votul moțiunii:

”Niciodată nu a existat o asemenea presiune din partea partidului de guvernământ. Au creat haite. Dădeau telefoane în grup asupra oamenilor pe care îi considerau vulnerabili. Suciu, Cuc, Bădălău. Și șefi de consilii județene, cum e vestitul Ciorăpel, Arsene.

Nu puteai să vorbești cu unii, că venea și îl marca. Promisiuni financiare, promisiuni de funcții, nu vă puteți imagina. Nu numai că au acționat direct, dar și-au pus și emisari, diferiți afaceriști. Cea mai mare presiune a fost pe grupurile ALDE, PMP, de asemenea pe PRO România.

Au apelat la toate. La un moment dat s-au gândit inclusiv să mai oprească din avioane, au avut tot felul de năzdrăvănii în cap. O asemenea presiune și o asemenea disperare și o asemenea lipsă totală de măsură în utilizarea pârghiilor de putere în mod abuziv…

Pentru asta, 238 de voturi reprezintă un rezultat extraordinar”, a declarat Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri