Caută
Close this search box.

Cine este candidatul USR la primăria oraşului Ploieşti

usr

A fost desemnat candidatul USR pentru Primăria Ploiești, la alegerile locale din 2020, și a anunțat că vor urma discuțiile cu colegii de alianță pentru a desemna candidatul comun care va fi susținut de USR-PLUS.

Mihai Polițeanu și-a prezentat programul de candidatură și a invitat societatea civilă din Ploiești să contribuie la îmbunătățirea acestuia acolo unde este nevoie:

”Însă, un viitor diferit, mai bun nu se reduce la a cârpi prezentul. Principala mea sarcină în calitate de candidat la funcția de Primar și apoi, sper, de Primar este să propun și să vă conving de necesitatea unui plan de pentru viitorul Ploiestiului, care să arate unde vrem să ajungem împreuna și ce fel de oraș vrem să construim împreună. O viziune inseamnă să oferi oamenilor un drum clar de parcurs, la care toți să ne înhămăm împreună. Stiu că e greu, nu-mi fac iluzii. Pentru mulți pare o poveste SF că am putea face oamenii fericiți că trăiesc în Ploiești, dar, repet, una dintre principalele mele sarcini este sa inspir ploieștenii, să-i ajut să creadă în viitor și să-l vadă cu ochii deschiși. Da, e greu, orașul este de facto în faliment și are o istorie recentă cel puțin nefericită cu administrații și primari de coșmar. Ne-am mulțumit să trăim din gloria trecută a orașului, în timp ce familii de interlopi, precum familia Cosma, mafioți precum Sebastian Ghiță, primari traseiști și penali, sau incompetenți, precum actualul primar, au secat Ploieștiul de bani și de speranță”, a transmis Mihai Polițeanu duminică, pe Facebook, după ce a fost desemnat candidatul USR pentru Primăria Ploiești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri