Caută
Close this search box.

Cioloş, mesaj către Iohannis: Eu nu aş fi dat a treia şansă PSD-ului

Liderul PLUS Dacian Cioloş a explicat la „Adevărul Live” vizavi de decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a oferi o a treia şansă guvernării Dăncilă că el nu ar fi oferit-o. „PSD a demonstrat cu vârf şi îndesat ceea ce poate şi mai ales ceea ce nu poate”, a explicat Cioloş.

Eu nu aş fi dat această şansă, dar domnul preşedinte probabil că avea alte date şi o altă analiză la momentul respectiv. Deciziile în politică nu sunt doar alb sau negru. Asta constat şi eu acum de ceva vreme. Ele sunt bazate pe argumente. Pot să fie argumente pe care le prezinţi public şi altele pe care consideri că nu e cazul să le prezinţi din diferite motive, pentru că ai o strategie, ai un punct la care vrei să ajungi într-un anumit fel şi consideri că ajungând la acel punct îţi îndeplineşti un obiectiv. De aceea mie mi-e foarte greu să judec.

Eu spun care ar fi fost gândirea mea şi care ar fi fost poziţia mea. Din punctul meu de vedere PSD a demonstrat cu vârf şi îndesat ceea ce poate şi mai ales ceea ce nu poate, a declarat Dacian Ciolo; pentru Adevarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri