Caută
Close this search box.

CTP a spus cu cine a VOTAT la europarlamentare, dar acum e dezamăgit: Au devenit moriști de partid

CTP

CTP a dezvăluit pe ce formaţiune politică a pus ştampila la alegerile europarlamentare din 26 mai, anul acesta.

Gazetarul se declară însă dezamăgit și nu ezită să afirme că au deja „apucături de PSD-iști”:

„Îi văd acum cum foarte repede s-au osificat într-o structură de partid. Au început să semene între ei, debitează cu aceleași vorbe aceleași idei, priviri fixe ca ale lui Dan Barna, nu se uită nici în stânga, nici în dreapta și sunt oameni tineri, domnule! (…) Foarte repede au devenit niște moriști de partid oamenii ăștia de la USR.

Păcat, ce pot să spun? Și nici măcar nu merită. Merită dl. Barna? Dacă ar fi vreun mare lider, care să se contureze ca Mesia, bun, OK, hai să facem tot ce se poate pentru a-l susține. Dar merită dl. Barna așa ceva?”, afirmă CTP la Digi24.

Jurnalistul Cosmin Prelipceanu a povestit că l-a avut în emisiune pe deputatul Stelian Ion, cel care a făcut cumva notă discordantă în partid și a trimis o scrisoare prin care cerea ca USR să intre la guvernare.

USR a luat în discuție scrisoarea, dar în final decizia partidului a fost contrară: să stea departe de guvernare.

Întrebat la Digi24 dacă este fericit cu această decizie, Stelian Ion a răspuns că e o decizie a partidului, pe care și-o asumă.

„Răspuns tipic de pesedist și nu numai de pesedist, de politician”, a comentat CTP. „Depersonalizare, devin și ei, intră și ei în acest joc mecanic cu păpuși decolorate pe care îl vedem acum. Atât de repede!”, constată gazetarul.

„Este o imensă dezamăgire acest USR. Din păcate, știam că va fi o dezamăgire, am spus lucrul ăsta încă de atunci, de când s-a format USR-ul și și-au luat numele…

(Cosmin Prelipceanu: Dar i-ați votat!)

„Păi, pe cine era să votez, domnule, pe cine? V-am spus: erau tineri, necunoscuți, am sperat și eu. Am zis: domnule, poate sare vreun iepure de-aici! Nu sare. Nu sare, din păcate”, a punctat Cristian Tudor Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri