Caută
Close this search box.

Cu 3 zile înainte de moțiune, senatorii s-au remarcat prin ABSENȚĂ. Lucrările au fost întrerupte din lipsă de cvorum

Lucrările Senatului s-au suspendat, luni, din lipsă de cvorum, înainte să se dea votul pe o serie de iniţiative care fac parte din categoria legilor organice, ce fuseseră dezbătute anterior sau aprobate tacit de Camera Deputaţilor.

După ce s-a verificat prezenţa, s-a constatat că numai 37 de senatori, din minimum 69, erau prezenţi, număr insuficient pentru votarea proiectelor aflate pe ordinea de zi.

Senatorul USR Mihai Goţiu a afirmat că este „ridicol” ce se întâmplă, „o dovadă a faptului că PSD nu are argumente şi atunci dă bir cu fugiţii”.

„Probabil că aşa o să daţi bir cu fugiţii şi joi, ca să nu vă susţineţi acest Guvern. E o abdicare totală de la responsabilitatea pe care v-aţi asumat-o în faţa cetăţenilor şi un gest de laşitate absolută ceea ce se întâmplă acum, să daţi bir cu fugiţii, pentru că nu vă ies un vot sau două la legile organice, pe care vreţi să le treceţi cu forţa”, a susţinut Goţiu.

În replică, senatorul PSD Florian Bodog i-a transmis lui Goţiu că nu cunoaşte procedurile parlamentare.

„Probabil că spune că PSD trebuie să susţină ceva joi. PSD trebuie să asculte cum vă susţineţi şi să vadă cum veţi vota dumneavoastră moţiunea de cenzură. Dacă nu cunoaşteţi procedurile parlamentare, vă rog să mergeţi acasă”, a afirmat Bodog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri