Caută
Close this search box.

Cuc o amenință cu plângere penală pe fosta șefă a Tarom

strong>Ministrul demis al Transporturilor Răzvan Cuc o amenință pe fosta șefă a Tarom Mădălina Mezei că ar putea formula plângere penală împotriva sa, pentru inducerea în eroare a organelor judiciare. Mezei a fost audiată luni la DNA, după ce a acuzat că ministrul Transporturilor i-a cerut reținerea avioanelor la sol în ziua moțiunii de cenzură.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Răzvan Cuc îi cere Mădălinei Mezei „să renunțe la a mai invoca fie Ministerul Transporturilor, fie societatea Tarom în retorica domniei sale aservită unor interese de campanie”.

Îi pot înțelege doamnei Mezei devotamentul pentru linii politice diferite de cele ale mele, dar o somez să înceteze a mai târî structuri ale statului român în aceste declarații„, spune Cuc.

După consultarea cu avocații mei, în lumina dezvăluirilor nereale din spațiul public ale numitei Mezei Madalina, dar și pe baza celor afirmate de catre aceasta în fața organelor judiciare, analizez posibilitatea legala de a formula o plângere penală pentru infracțiunea de ”inducere în eroare a organelor judiciare” prev. de art. 268 Cod penal. Pentru corecta informare a opiniei publice arăt că, în toată cariera mea profesională, niciodată nu am dispus ori cerut vreo măsură de natură a afecta siguranța ori interesele cetățenilor români„, mai susține ministrul demis al Transporturilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri