Caută
Close this search box.

Cuc s-a trezit din somn, aruncă vina și vrea razii în trafic, abia după ce au murit 10 oameni

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc – foto, s-a trezit brusc din somnul perpetuu al său și al ministerului Transporturilor și, ce să vezi, ABIA DUPĂ CE AU MURIT ATÂȚIA OAMENI, a convocat sâmbătă, la ora 16.00 o ședință de urgență ca urmare a accidentului din Ialomița, soldat cu 10 morți și 8 răniți. Pentru a lua măsuri de siguranța transporturilor, măsuri ce ar fi trebuit luate cu mult îanintea acestei nenorociri.

Dar SOMNUL RAȚIUNII e greu.

Răzvan Cuc, nici mai mult nici mai puțin, îl acuză pe președintele Klaus Iohannis – care nu are nicio atribuție legală în domeniul drumurilor, șoseleleor și al reglementării circulației – că s-ar folosi în scopuri electorale de tragedia din Ialomița.

Cuc anunță că a convocat la ora 16 un comitet operativ „cu toti factorii de decizie implicati pentru a lua masurile necesare astfel incat asemenea tragedii sa nu se mai repete”.

PĂI DE CE NU V-AȚI CONVOCAT ÎNAINTE DE TRAGEDIE, NEFERICIȚILOR?

Ministrul Transporturilor spune că va urma o perioadă de razii masive în trafic pentru a depista firmele de transport si soferii care nu respecta legea, și promite că va aplica „noi măsuri drastice” în acest domeniu.

Iar dacă acum luați „măsuri drastice”, mult prea târziu – ca de obicei -, e limpede că era treaba voastră să o faceți cu mult timp înainte.

Sâmbătă dimineața a avut loc în județul Ialomița, pe DN2A cel mai grav accident din acest an, cu 10 morți, marea majoritate angajate ale unui magazin Mega Image din Capitală.

Președintele Iohannis, aflat la Iași, a acuzat direct PSD de producerea acestei tragedii, spunând că „lipsa de infrastructură ucide” și arătând cu degetul către „nepăsarea criminală” a social-democraților.

În replică ministrul Transporturilor spune, culmea, că Iohannnis „s-a urcat pe încă 10 cadavre”:

„KLAUS IOHANNIS SE URCA, DIN NOU, IN SCOP ELECTORAL, PE NOI CADAVRE. RUSINE, DOMNULE PRESEDINTE!

Am citit cu stupoare si indignare declaratia presedintelui Klaus Iohannis. Au murit 10 oameni si domnului Iohannis ii arde de declaratii politice.
Constat ca singurul scop al lui Klaus Iohannis in functia de presedinte este sa se urce pe cadavre in scop electoral. Ceea ce pentru noi, romanii, dar mai ales pentru familiile victimelor, este o tragedie fara margini, pentru Klaus Iohannis este doar o alta situatie pe care sa o speculeze electoral.
V-ati mai urcat astazi pe inca 10 cadavre, domnule presedinte. Va ajunge? Mai vreti? Stati la colt ca un cioclu si asteptati noi tragedii? Asta suntem noi, romanii, pentru dumnevoastra? Doar cifre pe procesele verbale de vot? Sa va fie rusine!
Pentru ca romanii asteapta de la noi, celor care ne pasa, solutii, mai ales in astfel de situatii, am decis sa convoc la ora 16 un comitet operativ cu toti factorii de decizie implicati pentru a lua masurile necesare astfel incat asemenea tragedii sa nu se mai repete. Va urma o perioada de razii masive in trafic pentru a depista firmele de transport si soferii care nu respecta legea, si vom aplica noi masuri drastice in acest domeniu. Condoleante familiilor care trec printr-o grea incercare!”, a scris Răzvan Cuc pe Facebook.

Cu excepția condoleanțelor, acest text și aceste măsuri, venite MULT PREA TÂRZIU,  sunt imposibil de comentat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri