Caută
Close this search box.

Cum arată şi ce fac casele inteligente care îţi aduc facturi cu zero lei

casele inteligente

Vești bune pentru românii care vor să-și cumpere o casă: prețul locuințelor s-a stabilizat în ultima perioadă, iar oferta s-a diversificat.

Au apărut chiar și casele cu manual de utilizare, proiecte smart care au un regim special de întreținere. Iar pentru cei ce se gândesc la mediu, casele eco-friendly promit zero emisii de dioxid de carbon și facturi la încălzire extrem de mici.

Pe o piața imobiliară în plin avânt, clienții au de unde alege. Sunt prețuri pentru toți, iar în funcție de creditul pe care și-l permite fiecare, dezvoltatorii oferă de la apartamente clasice până la locuințe de tip boutique.

Ca să ai nevoie de un manual de utilizare imediat ce calci pragul noii locuințe era greu de imaginat până acum. Însă noile echipamentele controlate prin aplicațiile de mobil sau tabletă vă păzesc casa de hoți, incendii și chiar inundații. În plus, vă calculează și costurile cu energia consumată. Toate acestea au nevoie și de ceva documentare.

Casa eco friendly promite o factură la întreținere spre zero. La fel și emisiile de dioxid de carbon. Clientul tradițional ar vrea să-și aleagă o locuință cu zero emisii sau smart, însă apartamentele clasice rămân în topul preferințelor din motive de preț.

Dezvoltatorii nu se așteaptă la fluctuații importante ale prețului locuințelor în perioada următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri