Caută
Close this search box.

Cumpănaşu era să fie dat afară din studio, la Radio România Actualităţi

cumpănaşu

Prima dezbatere electorala la care a participat Alexandru Cumpănaşu s-a lasat cu scandal. Invitat la Radio Romania Actualitati, Cumpănaşu a zbierat si l-a jignit pe avocatul Daniel Ionascu, reprezentant al candidatei Ramona Ioana Bruynseels, fiind la un pas sa fie dat afara din studio.

Candidatul Cumpănaşu s-a enervat cand Ionascu a spus ca „drama de la Caracal cu are ce cauta intr-o campanie electorala”. Cumpanasu l-a facut nemernic, afirmand ca „dvs. sunteti soferul doameni Bruynseels sau de ce veniti aici?”.

„In conditiile in care domnul Cumpanasu jigneste de o maniera de-a dreptul suburbana, intreb daca nu s-ar comporta la fel si la tribuna prezidentyiala. Am toate argumentele ca da”, a reactionat Ionascu.

Cumpanasu a inceput imediat sa zbiere, spre disperarea realizatoarei emisiunii:

Cumpanasu: Sunteti un trepadus al doamnei Bruynseels

Realizatoare RRA: Va rog frumos, domnule Cumpanasu

Cumpanasu: Eu nu mi-am trimis trepadusii aici ca sa atace candidatii la prezidentiale. Daca ajung presedinte voi folosi intru totul acelasi limbaj fata de toti escrocii, golanii, smecherii

Realizatoare RRA, disperata: Domnule Cumpanasu, nu ne da voie CNA sa folosim asemenea cuvinte la Radio Romania. Va rog frumos

Cumpanasu: Cum adica vine un avocat sa imi dea lectii, eu nu ma bat cu Bruynseels, eu ma bat cu Werner

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri