Caută
Close this search box.

Daciana Sârbu, comentariu tăios despre partidul lui Victor Ponta într-o sală plină cu milionari!

victor ponta

Daciana Sârbu, soţia fostului premier Victor Ponta, s-a lăsat de politică și a pornit o cofetărie. Dar, deși a spus că nu o mai interesează lumea gri a mai marilor demnitari, Daciana a înțepat clasa în care se învârte soțul ei, făcând referire chiar și la partidul Pro România!

Mai mulți afaceriști români s-au adunat, joi seară, la cel mai luxos club din Capitală, pentru a-și primi premiile câștigate la Gala Romanian Hospitality Awards, în domeniul HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele).

La una dintre categorii, numită „Cea mai bună cofetărie”, premiul I a mers la Mara Mura, localul Dacianei Sârbu. Cu multă mândrie a urcat pe scenă și a mulțumit întregii echipe, însă la final, a făcut o glumă care a lăsat audiența cu gura căscată!

Blonda a conchis discursul de mulțumire față de echipă și clienți cu o „autoironie”, după cum a spus chiar ea: „Voi continua cu autoironia (dintr-un discurs anterior al unui alt afacerist) și vă promit că nu facem prăjiturile cu stânga!”

Victor Ponta este co-fondator și președinte al Partidului PRO România, partid declarat de centru-stânga.

Puși pe haz, afaceriștii au exploatat, din sală, gluma Dacianei și au trecut la discuții politice, uitând de domeniile lor principale de activitate pentru câteva momente.

„Îmi place foarte mult să petrec timp în bucătărie, cu rețetele preferate alături și să mă joc cu ingredientele și aromele. Mereu am făcut asta cu drag și mi-am zis: ‘De ce nu?’. Astfel, în paralel cu activitatea mea în politică, am început să petrec din ce în ce mai mult timp în propriul laborator, în care prăjiturile de poveste de la Mara Mura prind viață și gust. Am urmat chiar și un curs de specializare în cadrul Le Cordon Bleu Istanbul, Academie D`Art Culinaire de Paris și totul a devenit mai mult decât o pasiune. Mara Mura s-a deschis în 2015 și de atunci cofetăria este pentru noi modul prin care ajungem aproape de oameni și bucuriile lor”, a declarat pentru Capital Daciana Sârbu.

A fost premiat și românul care de 2 ani se află la conducerea Hotelului Trump din Chicago

14 premii au fost acordate aseară, în cadrul Galei Romanian Hospitality Awards organizată de Hospitality Culture Institute la Stejarii Ballroom. Peste 100 de specialiști din ospitalitate și industrii conexe și publicul au votat cei mai buni oameni și brand-uri din HoReCa.

Seara a fost deschisă de către Prof. Ray F. Iunius, Președintele Juriului. Domnia sa a punctat că aceste premii reflectă evoluția acestui domeniu iar oamenii din ce în ce mai calificați fac să avem servicii mai bune și să tindem spre excelență. Mai mult, Prof. Ray a spus: “Nu vorbim doar de excelență, ci de pasiune. Și sper că azi vom premia cu adevărat pasiunea!”
Dacă anul trecut Premiul de Excelență al Institutului a fost oferit lui Dragoș Anastasiu pentru întreaga activitate în turism și ospitalitate, distincția din acest an a fost acordată lui Gabriel Constantin. El este românul care, de 2 ani, se află la conducerea Hotelului Trump din Chicago. Printr-o transmisiune live din SUA, acesta a spus că îi este dor de țară și este onorat de premiul primit. „ Toată familia și prietenii sunt în țară și mi-e dor mereu de România. Mi-e dor de mâncarea românească și de tradițiile din România. Atât de dor încât am învățat bucătarul de aici să facă mâncarea noastră.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri