Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a dat asigurări că lui nu îi îngheaţă „nici picioarele, nici mintea” şi că este pregătit cu şosete de lână şi haine pentru condiţii grele, mai ales după ce a colecţionat zeci de perechi de şosete groase, croşetate, pe care le-a cumpărat din târgurile de producători agricoli.

„Nu am maşina cu mine acum, dar am. Cred că am câteva zeci, dar să ştiţi că le şi dau. Le-am dat şi la colegii mei şi când merg cu mine în teren, pentru că am cizme în teren.

Am lopata în maşină, am cizme de teren în maşină, am lopata, am foarfeca de vie şi îmbrăcămintea pentru condiţii grele afară. Mie nu îmi îngheaţă nici picioarele de acum şi nu mi-a îngheţat nici mintea”, a precizat ministrul Agriculturii, potrivit Agerpres.

Petre Daea a spus că este un susţinător constant al producătorilor români şi cumpără des produse direct de la sursă.

„Prefer tot ce face românul”, a spus ministrul Agriculturii.

Ministrul Agriculturii a participat luni, la Sibiu, la deschiderea unui magazin din România, prin intermediul Casei Române de Comerţ Unirea.

Acesta este un punct de desfacere pentru producătorii locali de brânzeturi din Sibiu şi se numeşte „Brânzărie”. Magazinul se află în apropierea celei mai mari pieţe din oraş.

La „Brânzărie”, producătorii din judeţul Sibiu îşi vând produsele, fără a plăti nicio taxă. Statul suportă chiria acestui magazin

82 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 6 =