Caută
Close this search box.

Dan Barna îi invită pe Klaus Iohannis şi pe Dăncilă la o dezbatere înainte de primul tur

dan barna

Dan Barna a anunţat luni, la Ploieşti, că îi invită pe candidaţii PNL şi PSD la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă, la o dezbatere publică despre viitorul României, care să aibă loc înainte de primul tur al alegerilor.

„Îi invit în mod public şi oficial şi pe preşedintele Iohannis, candidatul PNL şi pe doamna Dăncilă, candidatul PSD, la o dezbatere înainte de primul tur al alegerilor.

O dezbatere despre ce fel de Românie vrem să vedem mai departe, o Românie în care ridicăm din umeri dacă ne dispar pădurile şi în care lucrurile trebuie păstrate în această logică de pe azi pe mâine sau o Românie modernă şi performantă? Eu am nişte puncte de vedere, sunt convins că şi domniile lor au diverse viziuni despre cum trebuie să arate România.

Îi invit la o dezbatere deschisă, transparentă, în faţa cetăţenilor, despre cum trebuie să arate viitorul acestei ţări. Şi mă aştept ca această dezbatere să se întâmple înainte de turul întâi”, a declarat candidatul Alianţei USR-PLUS la prezidenţiale, Dan Barna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri