Caută
Close this search box.

Dăncilă a anunţat când urmează să o mazilească pe Ana Birchall

dancila birchall

Viorica Dăncilă nu are milă când vine vorba despre situaţia Anei Birchall. După scandalul de la CSM, premierul a declarat că declaraţiilei ministrului Justiţiei nu reprezintă poziția PSD.

„Atitudinea doamnei ministru Ana Birchall nu este poziția PSD. Am spus și repet.: PSD nu va mai da nici o OUG pe Justiție. Noi ne-am învățat lecția la europarlamentare.

Intervenția doamnei Birchall nu e personală, este revocată conform deciziei CCR și eu nu accept, am avut o discuție cu ea și nu accept să implice ministerul în scandal.

Este membră PSD, vom vedea atitudinea dânsei în fața colegilor care sunt dezamăgiți, atitudine care dezamăgește. Magistrații trebuie să ajungă la un consens. A fost deja o discuție legată de acest aspect în care am subliniat, vom avea în noul CEx, indiferent …dar după moțiunea de cenzură venim cu remanierea Guvernului în plenul Parlamentului”, a declarat Viorica Dăncilă pentru Mediafax.

FOTO: capital.ro

Ana Birchall a anunţat, în luna septembrie, că grupul de lucru interministerial coordonat de minister a ajuns la concluzii preliminare referitoare la Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie, precizând că ”sunt două concluzii şi nici una nu susţine funcţionarea în această formă a acestei instituţii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri