Caută
Close this search box.

Dăncilă, despre Cuc: „Are dreptul să se intereseze de anumiţi pasageri”

dăncilă

Premierul demis Viorica Dăncilă a afirmat ca Razvan Cuc are dreptul sa solicite informatii privind pasagerii care calatoresc cu Tarom. Numerosi analisti aforma insa ca, prin aceasta solicitare, Razna Cuc a incalcat Legea privind protectia datelor cu caracter personal.

„Este total diferit, dupa cate inteleg, ministrul Transporturilor are dreptul sa se intereseze de anumiti pasageri. Asa inteleg ca este regulamentul. Dar acest lucru nu inseamna ca si-ar permite cineva sa tina avioanele la sol”, a declarat Dăncilă la Parlament.

„Corpul de Control va veni cu toate datele si atunci o sa am o situatie a ceea ce s-a intamplat. Am incredere in oameni si am incredere in prezumtia de nevinovatie, este o acuzatie foarte grava. Sunt informatii contradictorii, declaratii contradictorii, trebuie sa vedem care este realitatea. Cred ca adevarul este mai important decat minciuna”, a mai spus Dăncilă.

„Una este ce explica ministrul, una este cand am toate datele”, a comentat Dăncilă faptul ca Razvan Cuc s-a intalnit la 11 noaptea cu fosta sefa a Tarom.

Intrebata daca stie ca Ionel Arsene l-ar fi pus pe Cuc sa negocieze pentru oprirea unor aeronave la sol in ziua votarii motiunii de cenzura, Dancila a spus: „Eu nu cred ca cineva si-ar fi permis sa opreasca avioanele la sol. Stiu ca exista si un regulament”.

Razvan Cuc a confirmat ca s-a intalnit miercuri seara cu Madalina Mezei, fosta directoare a Tarom, dar a negat ca i-ar fi cerut retinerea unor aeronave la sol in ziua motiunii de cenzura. In schimb, recunoaste ca s-a interesat ce parlamentari vin la Bucuresti, dar spune ca a vrut sa se asigure ca „totul e OK”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri