Caută
Close this search box.

Dăncilă, la sosirea în Parlament: „Nimeni nu-i va ierta DACĂ VOR TRĂDA AZI”

viorica dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a ajuns la Parlament în jurul orei 9,30, pentru dezbaterea și votul moțiunii de cenzură depuse de Opoziție. Dăncilă a spus că este pozitivă și optimistă și a lansat un avertisment pentru parlamentarii PSD care vor vota astăzi la moțiunea de cenzură.

Preşedintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, susţine că social-democraţii care vor vota joi moţiunea de cenzură împotriva Guvernului se vor compromite politic şi nu vor fi iertaţi dacă vor trăda „partidul care i-a adus în Parlament”.

„Sunt pozitivă și optimistă. Vom vedea, mai este puțin timp. Eu sper ca toți să dea dovadă de corectitudine. Sunt convinsă că dacă un parlamentar de la PSD va vota astăzi, va fi foarte atacat în primul rând de oameni. Categoric, am luat o hotărâre în Cex, nu putem accepta așa ceva”, a spus Dăncilă la sosirea în Parlament.

Dăncilă a mai spus că nu are emoţii şi că are încredere că moţiunea nu va trece de votul parlamentarilor.

„Eu cred că acest lucru îi va compromite din punct de vedere politic, dacă fac acest lucru, mai ales având în vedere semnalele primite din teritoriu. Cred că nimeni, nu este vorba de membrii partidului sau de parlamentari, nimeni nu-i va ierta dacă astăzi vor trăda partidul care i-a făcut, i-a adus în Parlamentul României”, a spus Dăncilă, la Palatul Parlamentului, înaintea dezbaterii şi votului pe moţiunea de cenzură.

„Înlocuim actualul Guvern cu ce? Nu au program de guvernare, nu ştim cine vine la guvernare şi cred că acest lucru spune multe”, a afirmat preşedintele PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri