Caută
Close this search box.

Dăncilă, răspuns pentru Iohannis. Culmea ipocriziei: calcă în picioare Constituţia

Premierul Viorica Dăncilă şi preşedintele Klaus Iohannis se acuză reciproc de încălcarea Constituţiei. Liderul PSD susţine că l-a informat pe şeful statului în legătură cu nominalizarea lui Dan Nica, însă nu ieri,  ci în urmă cu o lună, când Guvernul a trimis pachetul de propuneri la Bruxelles.

„Culmea ipocriziei este să ne vorbească preşedintele Iohannis despre încălcarea Constituţiei. Acelaşi Klaus Iohannis care calcă în picioare legea fundamentală a ţării refuzând să numească miniştrii interimari şi ignorând cu bună ştiinţă chiar şi decizia Curţii Constituţionale.

Cât despre propunerea de comisar european, domnul Dan Nica, îi reamintesc preşedintelui că a fost informat despre această nominalizare la momentul la care i-a fost transmis şi numele Rovanei Plumb. Cel mai probabil, preşedintele a fost prins cu activitatea de campanie şi a omis această informare“, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

„Doamna Viorica Dăncilă continuă să demonstreze tuturor că nu mai are ce căuta în fruntea Guvernului. Refuzul de a se consulta astăzi cu Preşedintele României pe o problemă care vizează reputaţia ţării noastre este o încălcare flagrantă a Constituţiei“, susţine preşdintele Klaus Iohannis, după ce Viorica Dăncilă a refuzat să meargă la consultări pe tema comisarului european propus de România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri