Caută
Close this search box.

Dăncilă şi-a lansat candidatura la prezidenţiale: Iohannis, cel mai toxic preşedinte

Viorica Dăncilă

În fața susținătorilor adunați la Romexpo, Dăncilă și-a lansat candidatura la alegerile prezidenţiale cu promisiuni, dar și cu amenințări.

„Cei care ne vor răul vor regreta!”, este mesajul transmis „dușmanilor” PSD, semn că rana pierderii guvernării încă nu s-a închis.

„Trebuie să luptăm cu toată forţa în această campanie. Avem în faţă trei competiţii electorale în care va fi nevoie să fim uniţi pentru ca PSD să fie învingător.

Aceste alegeri vor fi un adevărat război unde va fi nevoie să ne punem şi inimile şi tot curajul de care putem da dovadă. O vom face ca de fiecare dată când ne-am ridicat, când au crezut că ne-au înfrânt.

Aceste forţe cu care luptăm acum vor distrugerea PSD şi au spus-o clar în discursul public”, a precizat Viorica Dăncilă, citată de evz.ro.

„PSD va învinge. Voi lupta pentru a scăpa România de cel mai toxic preşedinte pe care l-a avut vreodată. Să înlăturăm acest personaj dispus să facă rău propriului popor.

Pentru interesul lui şi pentru a confisca încă cinci ani din viitorul României. Oamenii vor vedea ce poate guvernul lui Iohannis şi îi vor sancţiona şi la alegerile din toamnă, şi la cele ce vor veni”, le-a transmis Dăncilă susținătorilor adunați la Romexpo, lideri de filiale locale din toată țara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri